Vadnina v sezoni 2023/2024

Upravni odbor kluba NK Litija je nedavno sprejel pomemben sklep, ki se bo navezoval na vadnino v sezoni 2023/2024. Nov sklep se nanaša na vadnino, ki je ključen finančni element delovanja kluba in ima neposreden vpliv na vzdrževanje kakovostnih treningov ter razvoj igralcev na vseh ravneh.

Ta sklep odraža željo kluba, da zagotovi primerno finančno osnovo za izvajanje treningov, tekmovanj ter nadaljnji razvoj nogometnih talentov v skladu z visokimi standardi NK Litija.

Zavedamo se, da je finančna plat vadnine pomembna za vse člane kluba in njihove družine. Zato smo se pri sprejemanju sklepa osredotočili na poštenost, preglednost in smiselno uskladitev z našimi cilji in vrednotami. Verjamemo, da bo ta sklep omogočil vsakemu igralcu, ne glede na starostno kategorijo, enakovreden dostop do kakovostnih treningov ter s tem izboljšal njihovo nogometno znanje in veščine.

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja v prihajajoči sezoni ter verjamemo, da bo nov sklep o vadnini prispeval k še uspešnejšemu in kakovostnemu delovanju NK Litija. Skupaj z našimi člani, starši in trenerji bomo gradili okolje, kjer se nogometni talenti razvijajo, prijateljstva se kujejo in strast do igre raste.

Statut NK Litija – sprejel sklep vadnine